Om oss på Alingsås Byggkonsult AB

Vi på Alingsås Byggkonsult AB är ett kunnigt gäng besiktningsmän som utför professionella besiktningar av byggprojekt. Kontakta oss för att få hjälp med ditt projekt redan idag.

Vilka är vi?

Vi på Alingsås Byggkonsult AB har lång erfarenhet inom byggbranschen och ser dessutom till att hålla oss uppdaterade gällande den senaste informationen och riktlinjerna inom byggnation. Det gör att du som kund alltid får rätt experthjälp som alltid är den senast uppdaterade versionen vad gäller besiktningen eller kontrollansvar av ditt byggprojekt. Anlita oss för att få rätt utlåtande av nybyggnation och renovering.

OM VÅRA TJÄNSTER

Vi utför de flesta typer av besiktningar som krävs vid olika former av byggprojekt. Därför kan du som kund anlita oss genom hela byggprocessen, från början till slut. Att anlita en och samma besiktningsman genom hela byggprocessen har sina fördelar. Det gör att besiktningsmannen får bättre koll på projektet tack vare helhetsbilden. Niklas har certifierings nivå K som kontrollansvarig och kan därför hjälpa dig med alla typer av kontrollansvar

Besikta alltid en ny bostad

Förutom att anlita besiktningsmän i samband med byggprojekt är det även enormt viktigt att besikta en bostad i samband med bostadsköp. Många gör det stora misstaget att köpa en bostad utan att först ha besiktat den med hjälp av en oberoende besiktningsman. Det finns många dolda fel som kan bli förödande både för hälsan och ekonomin när de kommer upp till ytan. En besiktningsman vet vad han ska titta efter så att du slipper betala för ett vackert ruckel.

Utfärda en offert med oss

Att anlita oss gör man enklast genom att kontakta oss via kontaktinformationen nedan. Då går vi igenom vad som ska göras tillsammans så att en offert kan utfärdas. Den är gratis och ej bindande.

Kontakta oss via mejl eller telefon:

Telefon: Niklas Leivik 0735000875

Email: niklas@abygge.se