Badrumsbesiktning

Vi är certifierade besiktningsmän via Kiwa.

Hur vi utför en badrums-besiktning

Beroende på vilket skede du väljer att vi kommer in i projektet så jobbar vi på lite olika sätt. Om vi kommer in tidigt i projektet alltså till exempel efter rivning så kan vi vara med och rekommendera lösningar. Vi kan också mäta upp så det inte finns fukt i underliggande konstruktioner.

Kommer vi in efter att tätskiktet är monterat och fallspackling är gjord så kollar vi fallet mot golvbrunnar, går igenom tätskiktet på väggarna inklusive alla genomföringar både på vägg och golv. Om vi besiktigar efter färdig entreprenad så tittar vi på plattsättarens egenkontroller och kontrollerar plattsättningen samt montering av inredning, målning, vvs, och elarbete så det är gjort enligt gällande normer och regler. Det ska också finnas intyg på säkervatten, elsäkerhetsintyg och ett intyg på tätskiktet.

Typer av besiktning

När vi gör en badrumsbesiktning eller våtrumsbesiktning så kan du välja på om vi ska göra ett, två eller tre besök. Alltså ett första besök när badrummet är rivet och installationerna som blir dolda är gjorda så som el, vatten och eventuella förstärkningar. Nästa besök efter att tätskiktet är monterat och ett besök när entreprenaden är klar eller bara när entreprenaden är klar.

Fast pris på badrums-besiktningar

Vi lämnar fast pris på badrumsbesiktningar. Vi jobbar i hela Västra Götaland; Göteborg, Alingsås, Lerum, Partille, Vårgårda, Herrljunga, Sätila, Bollebygd, Borås, Kungsbacka och Kungälv m.fl. orter.

BKR http://bkr.se

GVK http://gvk.se

Badrums-besiktning av tätskikt och färdig entreprenad

Efter att tätskiktet är monterat så rekomenderar jag att ni gör en besiktning, efter att kaklet är satt så är det omöjligt att kontrollera tätskiktet.

Även när du har gjort färdigt ditt badrum så är det alltid bra att göra en besiktning, både när det gäller själva entreprenaden och att det kommer att vara värdefullt för dig att ha i framtiden.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Då kan du enkelt nå oss vi vårt kontaktformulär eller via e-post och telefon enligt uppgifter längst ned på sidan.

Ni kan även följa oss på våra sociala medier för att få reda på mer om oss, se länkar i sidofot.

Copyright - Alingsås Byggkonsult

Kontakta oss

Alingsås Byggkonsult AB

Laggarebacken 13a

441 57 Alingsås

niklas@abygge.se

073-5000875

Anlita oss

Att anlita en besiktningsman är viktigt för diverse byggprojekt och för att se till att alla moment uppfyller alla krav på ett korrekt utfört arbete. Anlita oss på Alingsås Byggkonsult AB när du behöver en erfaren och kunnig besiktningsman.