Om oss

Vi på Alingsås Byggkonsult AB är ett kunnigt gäng besiktningsmän som utför professionella besiktningar av byggprojekt. Kontakta oss för att få hjälp med ditt projekt redan idag.

Vilka är vi?
Vi på Alingsås Byggkonsult AB har lång erfarenhet inom byggbranschen och ser dessutom till att hålla oss uppdaterade gällande den senaste informationen och riktlinjerna inom byggnation. Det gör att du som kund alltid får rätt experthjälp som alltid är den senast uppdaterade versionen vad gäller besiktningen eller kontrollansvar av ditt byggprojekt. Anlita oss för att få rätt utlåtande av nybyggnation och renovering.

Certifieringar
Vi är stolta över att ha certifierade entreprenadbesiktningsmän och certifierade kontrollansvariga som ingår i vårt team. Dessa individer har genomgått omfattande utbildning och har den nödvändiga erfarenheten och kunskapen för att säkerställa att alla projekt vi deltar i uppfyller branschens standarder. Deras certifiering garanterar att vi alltid är uppdaterade med de senaste reglerna och förordningarna inom byggbranschen. På Alingsås Byggkonsult har vi en kompetent och dedikerad personalstyrka till att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Om våra tjänster

Vi utför de flesta typer av besiktningar som krävs vid olika former av byggprojekt. Därför kan du som kund anlita oss genom hela byggprocessen, från början till slut. Att anlita en och samma besiktningsman genom hela byggprocessen har sina fördelar. Det gör att besiktningsmannen får bättre koll på projektet tack vare helhetsbilden. Niklas har certifierings nivå K som kontrollansvarig och kan därför hjälpa dig med alla typer av kontrollansvar

Besiktiga alltid en ny bostad

Förutom att anlita besiktningsmän i samband med byggprojekt är det även enormt viktigt att besikta en bostad i samband med bostadsköp. Många gör det stora misstaget att köpa en bostad utan att först ha besiktat den med hjälp av en oberoende besiktningsman. Det finns många dolda fel som kan bli förödande både för hälsan och ekonomin när de kommer upp till ytan. En besiktningsman vet vad han ska titta efter så att du slipper betala för ett vackert ruckel.

Utfärda en offert med oss

Att anlita oss gör man enklast genom att kontakta oss via kontaktinformationen nedan. Då går vi igenom vad som ska göras tillsammans så att en offert kan utfärdas. Den är gratis och ej bindande.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Då kan du enkelt nå oss vi vårt kontaktformulär eller via e-post och telefon enligt uppgifter längst ned på sidan.

Ni kan även följa oss på våra sociala medier för att få reda på mer om oss, se länkar i sidofot.

Copyright - Alingsås Byggkonsult

Kontakta oss

Alingsås Byggkonsult AB

Laggarebacken 13a

441 57 Alingsås

niklas@abygge.se

073-5000875

Anlita oss

Att anlita en besiktningsman är viktigt för diverse byggprojekt och för att se till att alla moment uppfyller alla krav på ett korrekt utfört arbete. Anlita oss på Alingsås Byggkonsult AB när du behöver en erfaren och kunnig besiktningsman.